Parkhuis (2016) - D05 v.v. De Voliere Dordrecht

Iedere 4e zaterdag van de maand Vogelbeurs van 10:00 tot 13:00 uur
Ga naar de inhoud
▼ Onze Sponsors ▼
Opening Volière Parkhuis (2016)
De Volière van Parkhuis vrijdag 14 oktober geopend. Belangstelling voldoende en ze vonden het een prachtige aanwinst in de geheel vernieuwde binnentuin, die toch echt buiten is. Met veel bankjes en complete zitjes met en zonder parasol is tussen de geheel vernieuwde beplanting is deze volière geplaatst. Doelstelling van deze tuin, om de bewoners zoveel mogelijk naar buiten te krijgen, liefst het hele jaar door. En nu is er echt iets te beleven en je ziet deze mensen vaak een vorm van herkenning beleven waar sommige echt een gelukzalig gevoel bij krijgen. Dankzij enkele leden van onze vereniging zijn de volgende vogels de eerste vogel bewoners:

* Koppel Rijstvogels van Jan Loomeijer
* Agaat rode kanarie van Dirk van Noort
* Gele kanarie van Dirk de Bruin
* Lachduif van Wim v.d. Kolk
* Koppeltje Zebravinken van Wim Smits
* Koppeltje Hollandse Grasparkieten van sponsor.

Tijdens de opening kregen alle belangstellende een kopje koffie of thee, met een koekje in de vorm van een vogel, gebakken door één van de leden van het kernteam. 2 vrijwilligers hebben zich aangemeld om dagelijks de vogels te voorzien van water en voer en nog 2 reserve staan gereed.

De vereniging heeft zich weer van de goede kant laten zien met de ondersteunende adviezen en gratis vogels en hopelijk gaan zij en wij nog lang plezier aan dit lidmaatschap beleven.

--
--
© 2023 - D05 v.v. De Volière Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.
Bijgewerkt: 19-09-2023
Terug naar de inhoud