Leden Info - D05 v.v. De Voliere Dordrecht

Maandag, 5 november a.s., contactavond - aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur
▼ Onze Sponsors ▼

Leden Info

Informatie > Leden Info
Leden informatie v.v. De Volière Dordrecht
Ledenaantal
Onze vereniging bestaat per 21 juli 2018 uit 67 leden waarvan 1 jeugdlid, 19 gastleden, 8 donateurs.

Nieuwe leden
Nieuwe leden zijn altijd welkom in onze vereniging en kunnen altijd langskomen bij contactavonden en tentoonstellingen om meer informatie over onze vereniging te krijgen, een beter beeld te vormen en onze sfeer te proeven tijdens bijeenkomsten, u wordt hierbij van harte uitgenodigd.
Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar onze “lid worden”pagina, hier vind u meer informatie wat het lidmaatschap voor u kan betekenen.

Lid worden
Lid worden kan door middel van het Inschrijfformulier ingevuld naar onze secretaris te sturen.

Ledenbijdrage aan de vereniging
Als lid betaald zoals bij bijna iedere vereniging contributie en levert u eventueel nog andere bijdragen om de vereniging bij te staan haar doelen te verwezenlijken en evenementen te organiseren en deze goed te laten verlopen, denk hierbij aan tentoonstellingen organiseren en groepsuitjes.

Als lid betaald u het volgende jaarlijkse bedrag aan contributie:

Soort leden                  Bedrag
Leden:                           € 38,00 per kalenderjaar
Jeugdleden:                 € 19,00 per kalenderjaar
Gastleden:                    € 19,00 per kalenderjaar
Donateurs:                   € 15,00 per kalenderjaar

IBAN Rekeningnummer: NL23ABNA0513341412
Ten name van Penningmeester Dordrechtse Vogelvereniging "De Voliere"

© 2018 - D05 v.v. De Volière Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.
Bijgewerkt: 21-10-2018
free counter